Nieuwe blog en meer

Omdat de vorige website, B5blog.nl nog aardig wat verzoeken vanuit de zoekmachine kreeg was mijn keuze gevallen de website in z’n geheel door te zetten op C5blog.nl. Mede omdat ik me richten ga op het kopen, onderhouden en het rijden van een RS6 C5 avant.

Momenteel ligt de RS4 B5 in delen en is deze binnen 4 dagen aan 2 grote partijen verkocht. Ik beur er nog meer mee dan verkoop als 1 geheel. Dat was ook de bedoeling, want de vaak geboden prijs a 12.000 was echt te weinig. Een auto zoals een RS4 levert in delen (verkoop) namelijk veel meer op. De mierenneukers die zeggen dat het allemaal zonde is moeten niet zo zeuren 🙂

Het schept weer onderdelen op de markt, en het is ook niet hun auto ofzo. Ik heb er 3 jaar plezier van beleefd en nu is het tijd voor wat anders. Economisch gezien is losse verkoop dan ook de meest voor de hand liggende keuze.

Zoals geschreven ben ik me aan het orienteren van een RS6 C5. Ik ga aankomende week dan op afspraak tocht. Ik wil ze niet alleen kunnen bezichtigen maar ook kunnen proefrijden. Ik neem ook een RS6 kenner mee, iemand die 3 RS6’s op z’n naam heeft gehad en de auto’s inmiddels kan dromen. Als er gebreken zijn komen we hier relatief snel achter.

Een update zal snel volgen dus!

0 comments on “Nieuwe blog en meerAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *